Tamplarie PVC

Tamplarie PVC pentru geamuri de tip termopan/tetrapan, confectionata la cele mai inalte standarde

Tamplaria se fabrica din profile PVC rigidizate suplimentar cu armatura de otel zincat. Diferentierea se face in functie de clasele produsului si anume: A sau B . 

Profilul clasa A  ofera cea mai buna calitate, iar pentru a se incadra in aceasta clasa, acesta trebuie sa aiba grosimea peretilor exteriori peste 2,8 mm. Aceste caracteristici ofera stabilitatea si durabilitatea ferestrelor si o mai buna protectie impotriva zgomotului si schimbarilor de temperatura.

Clasa B o reprezinta profilele economice din punct de vedere al pretului, deoarece au peretii exteriori mai subtiri.

Feroneria folosita este ROTO sau VORNE in functie de bugetul alocat pt lucrarea respectiva. Ambele variante de feronerie fac fata cu succes la o utilizare obisnuita, deoarece sunt garantate la peste 15.000 cicluri inchis/deschis. Feroneria este realizata din materiale inoxidabile iar functionalitatea este oferita de punctele de inchidere care trebuiesc pozitionate la distante corespunzatoare.

Oferim solutii personalizate fiecarui proiect in parte, la preturi imbatabile.
Deasemenea proiectam si producem ferestre si usi cu geam termopan, tripan, tetrapan.

O inovatie in ceea ce priveste tamplaria PVC o reprezinta TETRAPAN. Aceasta reprezinta o noua generatie de ferestre. Avantajele oferite de acesta ii poate da eticheta de „dublu termopan”.

Tamplarie PVC Constanta

Tamplaria din PVC se modifica prin umplerea camerei armaturii (dupa armare) cu poliuretan. Protectia termica si fonica oferite de acest produs inovator sunt imbunatatite fata de tamplaria clasica, transformandu-l astfel intr-un produs net superior.

   SOLICITĂ SFATUL UNUI SPECIALIST PENTRU CELE MAI SIGURE ALEGERI…