Tamplarie lemn Stejar – Lemn Stratificat in Constanta

Tamplarie lemn stejar: Se caracterizeaza prin duritate si rezistenta in timp extraordinara. Densitatea lemnului este de aproximativ 1000 kg/mc ceea ce permite fabricarea unor repere generoase ca dimensiuni.

Impreuna cu feroneria adecvata, acest tip de tamplarie se preteaza pentru executia tuturor variantelor de deschideri.

Se pot face ferestre cu adancime de profil pana la 95mm si geam cu grosime pana la 60mm. De asemenea, acest tip de tamplarie se poate placa pe exterior cu aluminiu.

Tamplaria din lemn de stejar respecta cele mai inalte standarde de calitate si fiabilitate. Flexibilitate si polivalenta lemnului de stejar il fac ideal atat pentru design-uri moderne cat si clasice.

Considerat a fi cel mai vechi material pentru constructii durabile, a trecut testul timpului fiind apreciat pentru multiplele lui calitati, printre care amintim: frumusetea, durabilitatea, naturaletea. Studiile arata ca ferestrele din lemn stratificat au o durata de viata mai mare de 50 ani.

Asadar, ferestrele din lemn stratificat reprezinta o alegere moderna si durabila pentru orice locuinta, avand calitati incontestabile de izolare termica si fonica.


Paleta de culori pentru lemn stratificat:

Tamplarie Lemn Stratificat

Pachet de sticla recomandat:

  • SKN72 -16 mm argon – 6 mm Low-e – 14 mm argon – 4 mm float