Tamplarie Lemn Rasinos – Lemn Stratificat in Constanta

Tamplarie lemn rasinos – Ofera un avantaj demn de luat in seama: pret excelent raportat la calitate. Stabilitatea in timp este de peste 20 de ani, in conditii de utilizare normala si intretinere periodica. Profilul de rasinoase poate fi cu lamela continua sau imbinat „in dinti”Dintre cele 3 tipuri uzuale de tamplarie lemn stratificat (rasinoase, meranti, stejar), cea de rasinoase ofera cel mai bun coeficient termic pt ca densitatea lemnului este relativ mica: aproximativ 500 kg/mc.Se prelucreaza foarte usor si se poate personaliza intr-o multitudine de nuante. Echiparea cu feronerie se face in functie de dorinta clientului cu AGB sau ROTO.

In mod uzual se face tamplarie din lemn rasinos cu adancime de 68mm care permite grosimi de geam pana la 32mm. La nevoie putem fabrica tamplarie cu adancimi mai mari de profil, pana la 93mm.

Considerat a fi cel mai vechi material pentru constructii durabile, a trecut testul timpului fiind apreciat pentru multiplele lui calitati, printre care amintim: frumusetea, durabilitatea, naturaletea.

Studiile arata ca ferestrele din lemn stratificat au o durata de viata mai mare de 50 ani. Asadar, ferestrele din lemn stratificat reprezinta o alegere moderna si durabila pentru orice locuinta, avand calitati incontestabile de izolare termica si fonica.

Lacurile folosite pentru ramele exterioare ale ferestrelor si usilor din lemn stratificat asigura un nivel ridicat de permeabilitate la vapori (care crește durabilitatea tamplariei), precum și elasticitate excelentă a filmului (care permite miscarea naturala a lemnului) și o bună protecție împotriva razelelor UV.Paleta de culori pentru lemn stratificat:


Pachet de sticla recomandat:

  • 4mm Low-e – 16 mm argon – 4mm float