Tamplarie Lemn Meranti – Lemn Stratificat in Constanta

Tamplarie lemn meranti – Stilul de viata modern impune noi variante de design, iar tamplaria din lemn meranti face cu succes fata cerintelor. Aceasta esenta exotica de culoare rosiatica provine din Asia si are o densitate apropiata de a stejarului.


Tamplarie Lemn Stratificat

Atunci cand ai asteptari mai mari de la tamplaria termopan, atunci vei alege meranti. Deschideri ample, diverse forme si culori sunt acum posibile cu sistemele de usi si ferestre ale acestei esente de lemn exotic.

Siguranta si protectia celor dragi este o prioritate. Standarde inalte de securitate, functionalitate si durabilitate sunt oferite de tamplaria din esenta de lemn meranti.

Considerat a fi cel mai vechi material pentru constructii durabile, a trecut testul timpului fiind apreciat pentru multiplele lui calitati, printre care amintim: frumusetea, durabilitatea, naturaletea.

Studiile arata ca ferestrele din lemn stratificat au o durata de viata mai mare de 50 ani. Asadar, ferestrele din lemn stratificat reprezinta o alegere moderna si durabila pentru orice locuinta, avand calitati incontestabile de izolare termica si fonica.

Lacurile folosite pentru ramele exterioare ale ferestrelor si usilor din lemn stratificat asigura un nivel ridicat de permeabilitate la vapori (care crește durabilitatea tamplariei), precum și elasticitate excelentă a filmului (care permite miscarea naturala a lemnului) și o bună protecție împotriva razelelor UV.


Paleta de culori pentru lemn stratificat:


Pachet de sticla recomandat:

  • 4S+16mm+ float

   SOLICITĂ SFATUL UNUI SPECIALIST PENTRU CELE MAI SIGURE ALEGERI…