Tamplarie Aluminiu

Tamplarie aluminiu – unul dintre cele mai populare tipuri de profile utilizate pentru productia de ferestre si usi.

In ultimii ani, furnizorii de sisteme din aluminiu au investit sume importante in cercetare-dezvoltare, asa incat au aparut pe piata produse cu performante din ce in ce mai bune.

Astfel caracteristicile principale ale aluminiului sunt:

  • greutate redusa
  • durata de viata ridicata
  • rezistenta la factorii atmosferici
  • izolare termica si acustica foarte buna
  • rezistenta mecanica foarte mare
  • rezistenta la imbatranire
  • nu necesita intretinere speciala

Proiectam si producem tamplarie cu sau fara bariera termica, furnizata de trei producatori importanti din Europa: Reynaers din Belgia, Alumil si Profilco din Grecia

Oferim o gama larga de solutii pentru proiecte si constructii rezidentiale, industriale sau comerciale.

Tamplarie Aluminiu Constanta

Tamplaria din Aluminiu este superioara tamplariei PVC in ceea ce priveste longevitatea – rezista mai mult decat PVC-ul, care in conditii normale de exploatare rezista aproximativ 25 de ani.

Aluminiul este atât de folosit în zilele noastre, încât este aproape imposibil să ne imaginăm o lume fără el.

Calităţile unice, extraordinare, ale acestui metal, alăturate preţului relativ ieftin în raport cu acestea, îi conferă o gamă foarte largă de aplicaţii posibile.

În fapt, fără acest metal, industria aviatică comercială nici nu ar fi existat! Primul avion din lume mai greu decât aerul, al fraţilor Wright, s-a putut ridica de la sol datorită faptului că motorul său a fost uşurat prin înlocuirea oţelului cu aluminiu.

Datorită uşurinţei sale, aluminiul este şi un metal ecologic, fiind calculat că o tonă de aluminiu utilizată în locul unei tone de oţel, folosită la construcţia unui automobil, duc la producerea cu 20 de tone mai puţin dioxid de carbon, pe toată durata de viaţă a vehiculului.