Rulouri Exterioare in Constanta

 

  •      Rulouri Exterioare Constanta – va propunem un sistem practic ce vă protejează în trei moduri. Printr-o izolare perfectă, protecția intimității și liniștii dvs., asigurând în același timp  o “barieră anti-efracție” eficientă.
  •       Rulourile noastre sunt realizate din materiale selectate cu grijă pentru a asigura cea mai înaltă calitate a produsului. Fie că este vorba de sisteme încorporate, cu montare de sus sau aplicate, rulourile și obloanele sunt proiectate în vederea îmbunătățirii utilizării energetice a clădirilor. Rulourile pot ajuta foarte mult la reducerea costurilor de încălzire în timpul iernii. In timp ce vara, când soarele strălucește puternic și temperatura exterioară crește, ele asigură o senzație plăcută de răcoare, odihnind ochii obosiți de apus.
  •        În plus, datorită modelului inteligent și a materialelor atent selecționate, rulourile oferă o protecție eficientă împotriva intrușilor. Datorită rulourilor, casa devine un loc în care vă simțiți confortabil, în siguranță și în care vă face plăcere să vă întoarceți.
  •         Datorită sistemului rulourilor, puteți fi siguri că aveți o casă protejată. In special în timpul absenței dvs. – în timpul vacanțelor sau în timpul sărbătorilor de iarnă. 

Sisteme de Rulouri Aplicate

Acestea sunt rulouri cu montare frontala si sunt de tip SK (caseta tesita la 45*), SKP (caseta semirotunda) si SKO-P (caseta rotunda).

Sistemele tip rulou montate frontal sunt destinate utilizării în clădirile deja existente. Dată fiind gama amplă de culori, acestea constituie un element decorativ pentru a se potrivi aspectului clădirii. Utilizarea sistemului Moskito, independent de jaluzele, protejează suplimentar interioarele împotriva insectelor permițând în același timp accesul luminii și a aerului.

Profilele pentru jaluzele sunt în principal umplute cu spumă, sunt realizate din tablă de aluminiu de înaltă calitate și au două straturi PU/PA de vopsea. Aceasta din urmă se caracterizează prin rezistență mare la abraziune și la intemperii. Datorită căptușelii de spumă, profillele asigură menținerea căldurii și o bună izolare acustică. Profilele extrudate tip role sunt extrem de durabile și rezistente și pot fi fabricate în culorile indicate în tabelul cu culori RAL. În plus, oferta noastra include profilele din material plastic PT 37 și PT.

Rolele din componența sistemelor SK & SKP sunt realizate din foi de aluminiu de înaltă calitate. Foaia are două straturi de vopsea PU/PA. Sistemul SKP este un sistem conceput în principal pentru instalarea într-o nișă. 

Sisteme de Rulouri Underplaster

Acestea sunt rulouri incastrate / tencuibile si sunt de tip SP-E (caseta tencuibila).

Sistemele SP-E sunt destinate în principal utilizării în clădiri noi, dar și în cele deja existente după efectuarea modificărilor necesare la partea de sus a pervazului. Jaluzelele tip rulor SP-E integrează fațada clădirii și fac parte integrantă din acesta. Alte elemente, respectiv capacul sau canalele de acces pot fi asortate la culoarea ferestrei. Sistemul oferit le permite arhitecților și designerilor să aleagă soluțiile optime.

Profilele pentru jaluzele sunt în principal umplute cu spumă, sunt realizate din tablă de aluminiu de înaltă calitate și au două straturi PU/PA de vopsea. Aceasta din urmă se caracterizează prin rezistență mare la abraziune și la intemperii. Datorită căptușelii de spumă, profillele asigură menținerea căldurii și o bună izolare acustică. Profilele extrudate tip role sunt extrem de durabile și rezistente și pot fi fabricate în toate culorile indicate în tabelul cu culori RAL.

Partea frontală a carcasei poate fi finisată cu orice material (tencuială,  clincher, etc.), astfel încât se integrează în aspectul fațadei. Componentele sistemelor SP și SP-E nu interferează cu construirea ferestrelor și buiandrugilor și nu afectează utilizarea energiei clădirii.

Sisteme de Rulouri Suprapuse

Acestea sunt rulouri cu montare impreuna cu tamplaria. Sunt de tip SKT OPOTERM ( plasa antiinsecte este situata la exteriorul ruloului), SKT NOVA ( plasa antiinsecte este situata la interiorul ruloului) si SDZ (sisteme de rulouri incorporate in casete deja existente).

Sistemul inovator de jaluzele tip rulou OPOTERM cu montare în partea superioară este un produs adresat celor care cauta un sistem modern și complet. Jaluzelele tip rulou SKT OPOTERM pot fi folosite atat in cladiri nou construite, precum și în cele modernizate. Sistemul le permite arhitecților și designerilor să aleagă soluțiile optime.

Izolația internă a carcasei crește semnificativ gradul de izolare termică. Carcasa rolă integrată face parte integrantă din fațadă. Partea frontală a carcasei poate fi finisată cu orice material (polistiren, tencuială, clincher, etc.), astfel încât să se asorteze perfect cu fațada și să rămână neobservată. Componentele sistemului SKT OPOTERM nu interferează cu ferestrele, ușile sau buiandrugii.

Sisteme de Rulouri Antiefractie

Acestea sunt rulouri speciale de clasa RC3.

Acest sistem este destinat celor cărora siguranța familiilor lor reprezintă una dintre prioritățile de vârf. Ȋn calitate de producător de sisteme jaluzele tip rulor, am decis să mergem un pas mai departe și să le oferim clienților noștri un produs care nu este doar un element decorativ, dar care va oferi, de asemenea, o protecție eficientă anti-efracție.

Design-ul modern, funcționalitatea, ușurința de instalare și utilizare, precum și aspectul estetic vin în ajutorul jaluzelelor tip rolă. Aceasta pentru a îndeplini cerințele clădirii și a se potrivi culorii pe care o are fațada. La acest tip de produse, elementele individuale, printre care se numără și canalele, au armare specială, care previne devierea și tragerea profilelor cu role în afară. În plus, structura rezistentă a jaluzelei  previne orice deteriorare în caz de impact asupra rolei iar mecanismul de blocare montat în partea de jos a jaluzelei împiedică extragerea acesteia prin ridicare ceea ce asigură o protecție eficientă a casei. Jaluzelele tip rolă sunt realizate din aluminiu fiind ușoare, rezistente la intemperii si ușor de întretinut. În timpul absenței de acasă, acestea protejează ferestrele și balconul de ochii potențialilor atacatori, și bunurile noastre de hoți.

Izolația ne ajută, de asemenea, să protejăm interioarele de lumina excesivă a soarelui și încălzirea ambientului.

Rulouri Exterioare Constanta – Consultanta Personalizata