Rulouri in Constanta – Magazin de Ferestre

Rulourile sunt folosite cu succes impotriva razelor solare, asigurand in acelasi timp discretia caminului dumneavoastra, coferind ambientului o nota de eleganta si rafinament.

Rulouri in Constanta

Utilitatea consta in faptul ca lumina din camera poate fi permanent controlata. Materialul ruloului protejeaza impotriva razelor UV, ferestrele si usile ramanand functionale. 

Daca trebuie sa lucram toata ziua în fata calculatorului, sau dorim sa stam in fata televizorului este foarte important, ca lumina din birou sau camera sa fie ideal distribuita.

Rulouri de Exterior

Asigura un plus de racoare vara datorita umbrei pe care o fac in casa. Iarna constituie o importanta bariera termica pentru mentinerea caldurii in casa, micsorand consistent factura la incalzire.

Bine construit inseamna pe jumatate castigat! Acest lucru este valabil nu in ultimul rand pentru protectiile parasolare, care s-au dezvoltat de mult timp de la un simplu umbrar la un produs care poate face tot. Mai ales rulourile exterioare sunt indragite in mod deosebit in randurile constructorilor individuali de case. Au numeroaselor caracteristici pozitive:

  • protectia impotriva vederii in interior
  • a zgomotului
  • termoizolanta
  • impotriva vantului
  • a intemperiilor
  • antiefractie
  • precum si datorita designului modern.
rulouri-exterioare
Rulouri in Constanta

Rulouri de interior

Reprezinta o alternativa intre jaluzelele orizontale si draperiile functionale de la perdele, fiind confectionate din materiale textile care filtreaza lumina sau materiale care nu permit intrarea luminii.

Reflectia luminii pe monitoare nu numai ca este neplacuta si stresanta, iar rulourile interioare au fost concepute chiar din aceste considerente. Materialele speciale folosite calmeaza ochiul suprasolicitat, inlatura efectul de reflexie si asigura conditii placute de munca si de odihna chiar in timpul zilei, asigura discretia necesara oricarei activitati fie zi sau noapte.

rulouri-interioare
Rulouri de Interior