Plase Tantari – Antiinsecte in Constanta

Va propunem 2 tipuri diferite de plase antiinsecte din PVC si din Aluminiu.

Pe timp de vară, atmosfera placută de seară poate fi preturbată de țânțari sau alte insecte ce zboară în jurul dumneavoastră stricând buna dispoziție a familiei.

Soluția ideală este aceea de a folosi plasa antiinsecte. Plasele de insecte sunt o protecție estetică și în același timp extrem de funcțională împotriva insectelor.

Sunt disponibile sisteme de plase antiinsecte cu cadru: fixe, batante, culisante și plasele tip rulou. Datorită acestei diversități, putem alege plasa de țânțari potrivită pentru fiecare tip de fereastră și de cameră. Design-ul permite o instalare simplă a plasei de țânțari pe profilele de ferestre și uși.

Sistem Plase Antiinsecte tip Rulou (MZN)

Sistemele de plase împotriva insectelor rulate independent reprezintă o soluţie perfectă şi excepţională care  protejează interiorul încăperilor împotriva prezenţei insectelor cu posibilitatea închiderii şi deschiderii în orice moment. Construcţia plasei împotriva insectelor [cutia, ghidajul, bara inferioară) este executată din aluminiu extrudat, fapt care asigură durabilitatea acesteia timp de mulţi ani de utilizare. Datorită întrebuinţării unui cârlig special avem posibilitatea reglării înălţimii de închidere a plasei.

Montarea sistemului la buiandrug este foarte rapidă şi necomplicată, fapt care este facilitat de către dispozitivul de blocare din aluminiu, care este lăcuit în mod suplimentar cu culoarea cutiei. În mod suplimentar există posibilitatea întrebuinţării frânei, fapt care permite închiderea delicată şi fără zgomot a barei inferioare la cutie. 

MZN înseamnă o soluţie foarte estetică şi modernă, care datorită cutiei mici se potriveşte perfect cu orice interior.

Sistem Plase Antiinsecte tip Rulou pentru Mansarda (MZH)

Cadrul plasei de insecte este fabricat din aluminiu extrudat și se bazează în principal pe componentele sistemului MZN. Acest lucru a făcut posibil să utilizăm printre altele  lamela de jos și ghidajele, care au fost ideal adjustate cu un cârlig conceput pentru acest scop. Datorită soluției inovatoare este posibilă blocare de lamela inferioare pe ferestre de acoperiș din interior. In plus, forma de cârlig conceput permite blocare și deblocare eficientă a lamelei inferioare, cea ce face, că utilizarea plasei de insecte este foarte simplu și nu necesită mult efort. În plus, cârligul asigură o etanșare în partea inferioară a plasei, eliminând necesitatea aplicări unor garnituri suplimentare.

Sistemul propus este extrem de versatil, deoarece este de asemenea adaptat pentru montarea pe ferestre verticale. Datorită designului în cadrul sistemului variantei de ghidajul așezat este, de asemenea, posibil instalarea de plase de insecte MZH atunci, când fereastra este echipată cu o tabla de scurgere, care împiedică instalarea standard, direct pe rama ferestrei. Această soluție va îmbunătăți accesibilitatea la lamela inferioară și facilitează blocarea cârligului. 

 

Sistem Plase Antiinsecte cu Cadru Fix (MRS)

Sistemul plasă împotriva insectelor cu cadru fix reprezintă protecția perfectă împotriva insectelor. Cadrul plasei împotriva țânțarilor poate fi combinat cu colțare interioare din aluminiu, prinse/înșurubate sau răsucite. Puteți alege, de asemenea, și colțare din platic exterioare, disponibile într-o gamă largă de culori. Sistemul este compatibil cu cele mai multe profile de ferestre. De asemenea, vă oferim un colțar interior cu unghi reglabil. Clemele de ontare sunt disponibile în cinci dimensiuni.

Cadrul profilului este realizat din profil de aluminiu extrudat, robust, având o formă modernă, acoperit cu vopsea pulbere. Profilul este livrat în două versiuni: cu „aripioară”, care aderă la rama ferestrei și fără „aripioară”, cu buzunar pentru un sigiliu perie și utilizat cu cadre de ferestre complet încorporate.

 

Sistem Plase Antiinsecte tip Batante (MRO)

Sistemul de plasă cu balamale protejează interioarele impotriva insectelor si este perfect compatibil cu ușile de balcon.

Cadrul plasei împotriva țânțarilor poate fi combinat cu colțare interioare din aluminiu, prinse/înșurubate sau răsucite utilizându-se un știft filetat.

Armarea suplimentară, montată prin fixare instantanee, permite realizarea unor elemente de dimensiuni mai mari.

Cadrul profilului este realizat din profil de aluminiu extrudat, robust, având o formă modernă, acoperit cu vopsea pulbere care se potrivește perfect cu sistemele de uși utilizate în prezent. 

 

Sistem Plase Antiinsecte tip Plisse (MPH)

Sistemul de plasă antiinsecte plisse MPH este o soluție proiectată în primul rând pentru asigurarea unei economii de spaţiu.

Acest produs este perfect pentru montajul la uşile de terasă și în nișele balcoanelor, unde lăţimea atinge uneori până la 4m. O trăsătură caracteristică a acestui tip de produs este utilizarea unei plase plisate speciale, care în timpul închiderii se pliază în evantai și se ascunde în profilul lateral.

Astfel, plasa antiinsecte ocupă puţin loc și permite utilizarea optimă a suprafeţei. Un aspect foarte important este acela, că sistemul nu afectează funcţionalitatea ușii și nu limitează vizibilitatea spre exterior.

Sistemul MPH se caracterizează printr-o deplasare lină, ceea ce face ca utilizarea sa să fie foarte simplă și să nu necesite un efort considerabil. În plus, construcţia plasei antiinsecte permite oprirea acesteia în orice poziţie. Un avantaj al acestei soluții este, de asemenea, pragul coborât, care nu împiedică în nici un fel trecerea liberă.

Construcţia plasei antiinsecte este realizată din aluminiu extrudat, de aceea, este durabilă și rezistentă la acţiunea factorilor de mediu și permite, de asemenea, vopsirea acesteia în orice culoare din paleta RAL.