Obloane in Constanta – Magazin de Ferestre

Obloane – Acestea sunt elemente arhitecturale cu o mare valoare estetica, ce confera dinamism si prestigiu fatadei locuintei.

Indiferent de tipul constructiv ales (lamele fixe, lamele orientabile, lambriu sau panel), obloanele au maxima rezistenta si stabilitate multumita profilelor, feroneriei si accesoriilor de foarte buna calitate.

Concepute in principal ca elemente de umbrire, au astazi un rol estetic esential pentru cei care doresc sa construiasca sau sa renoveze o locuinta. Pe langa designul deosebit pe care il da fatadei, obloanele au si un important rol functional; controlul luminii in incapere, rezistenta la impact, izolatie fonica si termica suplimentara, protectie impotriva intemperiilor.

Obloane Poliuretan

Obloane din Poliuretan

Panourile din poliuretan sunt un produs versatil ce ofera multiple optiuni de utilizare, folosindu-se la fabricarea obloanelor cu sau fara traverse, pentru ferestre, porti, usi de intrare, izolatii.

Un mare avantaj al acestor panouri il constituie fabricarea in intregime din poliuretan,  in conformitate cu reglementarile UE, care solicita separarea diferitelor materii prime.

Cadrele obloanelor pot fi realizate atat din poliuretan cat si din aluminiu, iar la cererea clientului, acestea pot fi executate la dimensiuni forme si nuante variate.

Obloanele realizate cu panou din poliuretan sunt o alternativa excelenta la materialele deja existente pe piata, avand totodata caracteristici tehnice mult mai bune (durata de viata, aspect estetic, robustete, culoare, izolatie, ecologie).

*Obloanele cu panou din poliuretan sunt disponibile toate nuantele RAL.

Obloane in Constanta | PVC

Obloane din PVC

Oblonul din pvc este cel mai economic sistem de protectie termica, fonica si antiefractie de pe piata romaneasca. Tocul si canatul sunt prevazute cu armatura de otel zincat pt a asigura sistemului o rigiditate exceptionala. Sistemul de feronerie folosit la fabricarea obloanelor este garantat 15.000 cicluri inchis/deschis. Atat profilele culoare alb cat si cele imitatie lemn au protectie la UV. Aceasta inseamna ca stabilitatea in timp a sistemului este exceptionala.

Obloanele din pvc sunt disponibile in urmatoarele culori:

-alb standard

-imitatie lemn (5 variante)

-vopsite in gama RAL (peste 200 nuante)

Sistemul de obloane se monteaza foarte usor si ajuta la protejarea mediului inconjurator prin economia substantiala de energie ce poate fi obtinuta prin utilizarea acestora.