Tamplarie din lemn stratificat

Tamplaria se realizeaza pe baza profilelor din LEMN STRATIFICAT care sunt debitate si apoi asamblate cu deosebita atentie la detalii.

Cum se obține lemnul stratificat ?

Se obține prin suprapunerea și lipirea prin presare a mai multor straturi de lemn. Profilul rezultat este cel ce se utilizeaza la fabricarea tamplariei moderne din lemn stratificat.

Diferentierea produselor se face in functie de materia prima folosita si anume: stejar, meranti si rasinoase.

Tamplaria realizata din stejar ofera cea mai buna calitate. Materia prima ofera stabilitatea si durabilitatea ferestrelor si o mai buna protectie impotriva zgomotului si schimbarilor de temperatura.

Tamplaria din lemn a fost folosita in trecut si este folosita si in prezent la toate tipurile de construcții. Frumusetea si naturaletea lemnului ofera locuintei un plus de valoare si o senzatie de caldura.

Putem spune chiar ca tendinta este de intoarcere la natura si la traditie.

Proiectam si producem ferestre din lemn ce sunt mai sigure, mai durabile si mai rezistente in timp. Protectia termica si fonica oferite de acest produs inovator sunt imbunatatite fata de tamplaria clasica, transformandu-l astfel intr-un produs net superior.

Ferestrele si usile din lemn stratificat cu geam termopan asigura obtinerea unui coeficient ridicat de izolatie termica si acustica.

Lemnul stratificat reprezinta optiunea naturala, ecologica. Tamplaria se potriveste perfect in orice locuinta, conferind un aspect armonios si organic.

In interiorul cladirilor dotate cu tamplarie din lemn stratificat nu se formeaza condens nefiind necesara (ca in cazul tamplariei din PVC) deschiderea zilnica a ferestrelor si usilor pentru eliminarea vaporilor de apa.Care sunt avantajele tâmplăriei din lemn stratificat ?

Este durabilă, eficientă energetic, rezistentă la acțiuni mecanice și oferă aspect natural deosebit datorită fibrei lemnului .

De ce să alegem lemnul stratificat ?

Deoarece acesta oferă multiple avantaje față de lemnul tradițional: este mai puternic, mai drept, mai uniform.  Datorită structurii sale compacte, aproape compozite, o astfel de structură nu se deformează, nu putrezește și nu lucrează in timp.

Tamplarie Lemn Stratificat Constanta

   SOLICITĂ SFATUL UNUI SPECIALIST PENTRU CELE MAI SIGURE ALEGERI…